Träningskläder jag minns #uppochhoppaijuni

Jag minns att jag tyckte det var askoolt och snyggt med sådana där tajta och glansiga 80-tals outfits, på 80-talet alltså. Jag var väl ca 10 år då och det där glansiga såg så att säga inte ut på samma sätt på mig som på Susanne Lanefeldt. Men höjden av glam, blanka tajts innanför baddräkten, eller bodyn kanske, var det och jag vill väldigt gärna ha så också.

Egna träningskläder jag minns, ja alltså jag vet inte. Mina första jazzbyxor gillade jag supermycket och hade väldigt länge. Mina första ”snabba” tajts som slutade precis under knäet minns jag också just för att jag kände mig så jädra snabb och sportig i dem Ett par Newline var det, banne mig om de inte fortfarande ligger kvar i garderoben  någonstans. De är slitna men det finns väl något nostalgiskt skäl till varför jag inte har slängt dem. Och så funkar de i nödfall. Saken är den att jag tyckte jag var för tjock för tajts väldigt länge så just det där att jag helt plötsligt faktiskt trivdes i dem var väldigt stort.

Kan inte komma på något mer faktiskt. Känns som att det borde finnas en outtömlig källa här med nä, det gör faktiskt inte det. Jag har haft rätt normala träningskläder tror jag.

Det här är del nio av uppochhoppa.se-träningsbloggsutmaning.