Fot reboot

Det här med sjukgymnaster alltså, så himla bra. Min har rebootat rörligheten i mina fötter. Han trodde de ömmande skenbenen berodde på dålig rörlighet i fötterna i kombination med en lite småsur ländrygg och tillhörande skevande bäcken. Bröstryggen däremot var bättre än den brukar och det jag känt av var snarare revben som satt fast. Där ser man, där ser man. Så här efteråt känns det bra, lite ovant och ”skört” i vanlig ordning men bra. Framförallt i underbenen. Det känns som att jag har nytt blod i spirorna. Som att det cirkulerar igen. Det pirrar och slappnar av om vartannat. Skönt på ett lite knepigt sätt. Mina superarga triggerpunkter högt upp på framsidan vaden är plötsligt borta. Tar det som ett gott tecken.

Idag ska jag promenera lite stillsamt. Imorrn ska jag provspringa lite. Ca 100 meter i mina fivefingers för att få tillbaka tekniken på framfoten och lära kroppen hur den ska göra med sin nya rörlighet. Betoning på lite och försiktigt alltså. Men jag ser fram emot det. 100 meter är mer än inga meter. I övermorrn kanske det är 200 meter. Vem vet? 🙂

Fantiserar om fjällöpning på midsommar. Med lite flyt går det vägen.  

4 kommentarer

 1. Kari skriver:

  Jag skulle vilja reboota hela min kropp just nu. Eller amputera. Jag har knappt sprungit på en månad och går från att ha det ena knaset till det andra. Jag trodde att poängen med att träna var att man inte skulle bli gammal och skröplig i förtid?

  Gilla

  1. Stina K skriver:

   Ja amputera typ hela kroppen har jag också drömt om ibland. Och få en ny cyborg-kropp. 🙂 Ibland blir resultaten inte de man tänkt sig helt enkelt, men jag tror på något sätt att det ändå leder framåt. Ibland är det bara som att det måste bli sämre innan det blir bättre, som att när man justerar något som inte funkar så kommer något gammalt (som man inte märkt av förut för att det där andra har varit mer akut) upp och ställer till det. Så upplever jag det med min kropp nu i alla fall. Men med tid, hjälp och träning tänker jag att det där gamla också försvinner. Lite svampigt men jag hoppas du hänger med. Lycka till med din rehab!

   Gilla

 2. YEAY!
  Hoppas jag har samma tur idag! 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Stina K skriver:

   Håller tummarna!

   Gilla

Kommentarsfältet är stängt.