På egna ben

Om tre dagar går mitt PT-onlineabonnemang ut. Jag har faktiskt inte tänkt förlänga det. Dags att klara sig själv. Det här med att sparka undan kryckorna känns faktiskt ganska läskigt. Men precis därför tänker jag att det är dags att göra det. Börja tänka själv helt enkelt. Och dessutom började det gå på rutin. Dags att skaka om lite med andra ord. Och dessutom så har jag inte kört mitt senaste upplägg alls eftersom jag varit sjuk, på semester och sen haft ryggskott. Med andra ord har jag en hel månad outforskad träning att ta mig an. Jag tror jag klarar det med bara mig själv som sporre.

Och maten – den delen sitter rätt bra. Olika tjänster för kostregistrering finns det gott om. Vad är det som gör att jag har en lång lista med anledningar till att inte fortsätta med ett abbonemang? Klart att jag klarar det här själv! Och vill jag ha ett nytt träningsupplägg så köper jag ett. Inga konstigheter liksom. Min störta utmaning verkar vara att äta tillräckligt stora portioner och inte småäta nötter (utöver de inplanerade). Lösning: inga nötter med som nödproviant i väskan en vanlig dag på jobbet.

Beroende på resultatet av min julutmaning är jag sugen på att köpa ett 12-veckors upplägg efter nyår. Hårdsatsning. En rätt bra morot faktiskt för det upplägget kostar ganska mycket och om jag kör stenhårt på egen hand nu så kanske jag når målen på egen hand… (ekonomiskt sinnad västgöte)

20121022-105129.jpg
Dagens frukost: yoghurt, kesella, granatäpple, kokosflingor och cashewnötter, kaffe och den tråkiga nyheten att ÖSK åker ur allsvenskan.
Mycket fett i den frukosten men det går att kompensera under resten av dagen. Sjukt god och lyxig var den.

En kommentar

  1. Lakiesha skriver:

    old white guy:"But there were also Negroes who worked in the house that passed information, food, clothing, and medicine along and used what little influence they had to help the plight of all Neeo.gso&qurt;That is the absolute truth there and is overlooked. Some of them even tried to poison the massa.

    Gilla

Kommentarsfältet är stängt.